top of page
29872730_10156709544857323_7774530389622577547_o.jpg

Hei! Mukavaa, että olet täällä!

Tässä blogissa haluan jakaa sinun kanssasi ajatuksia ja ideoita sisustamisesta, rakentamisesta ja remontoinnista. Nämä ovat asioita jotka jaksavat kiinnostaa minua päivästä ja vuodesta toiseen ja uskon, että myös sinä jaat tämän innostuksen kanssani.

Olemme mieheni kanssa remontoineet vuosien saatossa itsellemme kaksi omakotitaloa (okei, tunnustetaan että toinen on vielä vähän vaiheessa...) ja kesämökin sekä rakentaneet rantasaunan. Lisäksi työn puolesta olemme saaneet toteuttaa yli sadan asiakkaan koteihin ja kesämökeille isompia ja pienempiä remontteja. Olen työskennellyt sekä omakotitalojen että kerrostalojen parissa toteuttaen asiakkaille uusia koteja. Olen koulutukseltani rakennusinsinööri AMK ja sisustusneuvoja, artesaani.

Nyt haluankin jakaa vuosien varrella kertynyttä kokemustani myös sinulle sillä olen myös itse saanut kullanarvoisia vinkkejä ja tietoa erilaisista blogeista. Yhdessä voimme toteuttaa rohkeimmatkin unelmat.

Kuvassa kanssani perheemme karvainen ylitarkastaja joka seuraa remonttien etenemistä välillä hyvinkin lähietäisyydeltä <3 

bottom of page