top of page

Hei sinä kotiasi rakastava

Lämpimästi tervetuloa Unelmakodin avaimet
-kurssille

Yhdessä inspiroivan ja kannustavan yhteisön kanssa löydämme kotien parhaat puolet ja tuomme unelmakoti potentiaalin esille

— avaten lukkoja yksi kerrallaan.

Löydetään yhdessä kotisi parhaat puolet
tuodaan ne esiin ja tehdään kodistasi perheesi Unelmakoti

Sinä rakastat kotiasi siihen liittyvien muistojen, kauniiden yksityiskohtien tai ihanan ympäristön vuoksi. Et halua muuttaa, mutta syystä tai toisesta kotisi ei aivan vastaa perheesi toiveita ja tarpeita. Onko eteinen täynnä kenkiä tai keittiö erillään muusta elämästä. Ovatko pinnat jo aikansa eläneitä tai kylpyhuoneen laatat henkivät 90-lukua?

 

Nämä kaikki ongelmat ovat ratkaistavissa.

Etsitään yhdessä visio siitä millainen kaunis ja toimiva koti on juuri sinun perheellesi.

Tämän jälkeen lähdemme yhdessä miettimään miten saamme muutoksen aikaan, jotta kotisi toimii perheellesi myös pitkälle tulevaisuuteen.

Tavoitteenamme on löytää oman kodin parhaat puolet ja remontoida siitä omaan elämään sopiva paikka. Jos et ole valmis suureen remonttiin tai et usko kotisi potentiaaliin, tämä kurssi kenties ei ole sinulle sopiva. Täällä tavoittelemme suurta muutosta joka vaikuttaa elämään tekemällä kodista toimivan juuri sinun perheellesi ja teidän elämäntyyliinne sopivan.

 

Unelmakodin avaimet on kotinsa potentiaaliin uskovan tie kauniiseen ja toimivaan kotiin. Näiden kuuden Unelmakodin avaimen avulla avaamme yhdessä ovet kauniiseen ja toimivaan kotiin.

UNELMAKODIN KUUSI AVAINTA

1.jpg

Ensimmäinen avain

auttaa sinua kirkastamaan ajatuksen siitä, miksi remontoit. Mitä ovat ne muutokset mitä kotisi tarvitsee? Yhdessä kirkastamme ajatuksen siitä millaiset asiat tekevät juuri sinun kodistasi teidän perheenne unelmakodin. Tavoitamme tunteen ja tyylin sekä kirkastamme päämäärän.

2.jpg

Toinen avain

avaa toimivien tilojen saloja. Paikallistetaan oman kodin ongelmakohdat ja selvitetään miten ne saadaan taklattua. Mietitään yhdessä toimivien tilojen käyttöä ja mitoitusta. Tehtävälistan avulla selvitetään oman kodin remonttitarve.

Kolmas avain

on reitti väreihin ja materiaaleihin. Värit vaikuttavat tilaan ja elämään ja haluan rohkaista sinua tuomaan lempivärisi esille. Erilaiset materiaalit niin isoilla pinnoilla kuin yksityiskohdissa saavat kotisi tuntumaan omalta ja toimimaan arjessa. Eikä valaistusta sovi unohtaa, sillä saat luotua kotiisi toivotunlaista tunnelmaa.

Kitchen

Neljäs avain

antaa sinulle eväät omaan unelmakeittiöön. Löydämme toimivat ratkaisut sinun tarpeillesi ja valitaan oikeanlaiset materiaali. Oman keittiösuunnitelmasi avulla sinun on myös helppo vertailla eri toimittajien tarjouksia, kun ne pohjautuvat samaan suunnitelmaan.

Bathroom Tiles

Viides avain

avaa toimivien märkätilojen salaisuudet. Löydetään kylpyhuoneeseen juuri oikeat ratkaisut ja materiaalit. Luodaan saunaan haluamasi tunnelma. Saadaan pienestäkin wc-tilasta kaikki irti ja tehdään kodinhoitotilasta kaunis ja käytännöllinen.

6.jpg

Kuudes avain

auttaa sinua viemään suunnitelman toteutukseen. Yhdessä selvitämme mitä kaikkea unelmakodin toteutus vaatii ja määritellään budjetti. Kustannusten hallitsemiseksi mietitään mihin kannattaa panostaa ja mistä voi pihistää. Selvitetään tarvittavat luvat ja ammattilaiset joiden avulla unelmakoti toteutuu.

Tämän kurssin avulla saat kokonaiskuvan unelmakodin luomisesta ja pystyt hallitsemaan prosessin sen alusta loppuun.

MITEN ALOITAN?

Voit aloittaa matkan unelmakotiisi helposti kahden ensimmäisen avaimen avulla.

 

Tällä peruspaketilla kirkastat oman visiosi ja saat hyviä vinkkejä tilojen suunnitteluun. Mukana tuleva tehtävälista auttaa sinua kartoittamaan kotisi muutostarpeet.

Halutessasi voit lunastaa itsellesi näiden kahden avaimen lisäksi yhden kolmesta lisäavaimesta.

  • Onko tarpeesi perehtyä paremmin kodin väreihin, materiaaleihin ja valaistukseen?

  • Vai haaveiletko kenties unelmiesi keittiöstä jossa voit leipoa ja laittaa ruokaa kaiken sujuessa vaivattomasti?

  • Siintääkö edessä kylpyhuoneremontti tai haluat tehdä kodinhoitotilasta toimivan?

 

Lisäavaimen lunastamalla saat myös puolen tunnin henkilökohtaisen sparrauksen jossa yhdessä käymme läpi unelmakotiasi.

Valitsemalla kaikki kolme lisäavainta saat bonuksena kuudennen avaimen sekä tunnin verran sparrausta oman suunnitelmasi parissa.

 

Näiden kuuden avaimen avulla saat kerralla hahmoteltua koko unelmakoti projektisi. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty ja tämä kurssi auttaa sinut liikkeelle matkalla kodista unelmakotiin.

Valitse nyt omat avaimesi

ja avaa ensimmäinen ovi matkalla unelmakotiisi

Kaikki avaimet sisältävät myös pääsyn Unelmakodin avaimet Facebook-yhteisöön jossa minä ja muut kurssilaiset osallistumme keskusteluihin ja ideoimme yhdessä.

Painting Wall

Unelmakodin avaimet

01

Aloituspaketti


kaksi avainta
597€

02

Lisäpaketti


yksi lisäavain
197€

03

Unelmakodin avaimet

kuusi avainta
997€

Avaimet lunastettuasi ne ovat käytössäsi aina. Mikäli kurssimateriaali päivittyy saat päivitykset automaattisesti. Mikäli kurssin sisältö ei vastaa toiveitasi niin saat rahasi takaisin.

Valmennuksen ovet avataan muutaman kerran vuodessa. Liittymällä odotuslistalle saat parhaat Early Bird tarjoukset.

Tule mukaan ensimmäisten joukossa

Kiitos

Kertamaksu, hinta sis. alv 24 %. Valmennuksen voi myös maksaa laskulla yhdessä erässä.  Kun maksu kirjautuu tilille, lisään sinut valmennukseen ja lähetän sähköpostilla sinulle käyttäjätunnuksen, salasanan sekä ohjeet. Jos sinulla on yritys ja haluat maksaa laskulla, lisää sähköpostiin y-tunnuksesi. Mikäli mielessäsi on kysymyksiä, ota yhteyttä sari(at)vibrantdetails.fi, vastaan sinulle henkilökohtaisesti.

Soita

+358 40 934 8320

Sähköposti

Seuraa

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page